Εργαζόμενος σε «στοιχειωμένο σπίτι» μαχαίρωσε κατά λάθος 11χρονο

Εργαζόμενος σε «στοιχειωμένο σπίτι» μαχαίρωσε κατά λάθος 11χρονο

Ο... υπερβάλλων ζήλος που έδειξε ένας 22χρονος, που εργαζόταν σε στοιχειωμένο σπίτι σε λούνα παρκ του Οχάιο παραλίγο να στείλει ένα 11χρονο παιδί στο νοσοκομείο!


Ο πιτσιρικάς βρισκόταν στο λούνα παρκ με την οικογένειά του και μπήκαν όλοι μαζί στο στοιχειωμένο σπίτι, όπου βρισκόταν, μεταξύ άλλων και ο Κρίστοφερ Πογκοζέλσκι.


Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, όταν πετάχτηκε με σκοπό να τους τρομάξει, ο νεαρός κράδαινε ένα μαχαίρι -που θα έπρεπε να είναι ψεύτικο. Ο 11χρονος σχολίασε πως «δεν φοβάμαι, είναι ψεύτικο», με τον Πογκοζέλσκι να κάνει απότομες κινήσεις κοντά στο πάτωμα, όταν κατά λάθος χτύπησε τον μικρό στα δάχτυλα του ενός ποδιού!

Το παιδί δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γονείς του εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το συμβάν, λέγοντας μάλιστα πως «οι ιθύνοντες του λούνα παρκ αρκέστηκαν να μας πουν ότι αυτά συμβαίνουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE