ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απασχόλησε ξανά τις αρχές ο καθηγητής- Η μαθήτρια κατέθεσε τα πάντα

Απασχόλησε ξανά τις αρχές ο καθηγητής- Η μαθήτρια κατέθεσε τα πάντα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος καθηγητής απασχολεί την Αστυνομία με παρόμοιας φύσεως σεξουαλικά αδικήματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας…

Πρόκειται για καθηγητή, τον οποίο μαθήτρια γυμνασίου στη Λάρνακα κατήγγειλε την περασμένη Πέμπτη (30/9) ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά εντός του σχολικού χώρου. Όπως πληροφορούμαστε, ο καθηγητής είναι από τη Λευκωσία…

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Λάρνακας Χρίστος Ορφανίδης με ανάρτησή του, η οποία αναφέρει τα ακόλουθα: «Καλώ άμεσα το Υπουργείο Παιδείας όπως μέχρι την πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας της μαθήτριας σε σχέση με το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από τον καθηγητή της, να θέσει αυτόν σε διαθεσιμότητα.

Δεν μπορεί ο καθηγητής αυτός να συνεχίσει να εισέρχεται στις τάξεις διδασκαλίας ως να μην συνέβη τίποτε. Ας σκεφτούμε όλοι την ψυχολογία της αθώας ψυχής της μαθήτριας, αλλά και των υπολοίπων συμμαθητών της».

Όπως πληροφορούμαστε, το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης μαθήτριας συνέβη την Τετάρτη (29/9) και η μαθήτρια κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία την επομένη μέρα.

Μάλιστα, έδωσε και οπτικοακουστική κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης, οι οποίοι άρχισαν την διερεύνηση της υπόθεσης με τη λήψη καταθέσεων και από άλλα πρόσωπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top