ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυο θάνατοι - Η ανακοίνωση για τα κρούσματα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυο θάνατοι -  Η ανακοίνωση για τα κρούσματα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 1 Οκτωβρίου 2021:

-       Δύο άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 554.

-       73 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 30 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 61,85% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       10 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 26,652 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       59 (ποσοστό θετικότητας: 0,22%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 120,331.

Ακολουθούν αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών – Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών – Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne.

BEST OF TOTHEMAONLINE