Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις.
Από χθες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, αφού η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες αποφάσισε το τέλος της κηδεμονίας της τραγουδίστριας από τον πατέρα της, Τζέιμι, έπειτα από 13 χρόνια, ένα καθεστώς που θύμιζε περισσότερο ομηρία.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την τόσο σημαντική αυτή εξέλιξη, αφού ουσιαστικά πήρε πίσω τη ζωή της και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον γυμναστή Σαμ Ασγκάρι, ταξίδεψε στον Ειρηνικό για στιγμές απόλυτης ελευθερίας και χαλάρωσης.
Φυσικά, δεν έλειψαν και τα απαραίτητα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα οποία έγιναν για άλλη μια φορά viral, αφού σε αυτά η διάσημη pop star απεικονίζεται να ποζάρει ολόγυμνη!
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις