Ανανέωση διατάγματος κράτησης άνδρα για υπόθεση εντοπισμού φυτωρίου παραγωγής κάνναβης

Ανανέωση διατάγματος κράτησης άνδρα για υπόθεση εντοπισμού φυτωρίου παραγωγής κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ανανέωσε σήμερα για άλλες τέσσερις μέρες το διάταγμα κράτησης εναντίον 59χρονου, που τελούσε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τον εντοπισμό φυτωρίου κάνναβης, σε οικία στη Λάρνακα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021.

 
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και 34χρονος».
 
Προστίθεται ότι «το φυτώριο κάνναβης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας της ΥΚΑΝ, στην οικία του 34χρονου, στη Λάρνακα, το περασμένο Σάββατο. Σε δωμάτια εντός της οικίας εντοπίστηκαν επαγγελματικά και ειδικά διαρρυθμισμένα φυτώρια παραγωγής κάνναβης και μανιταριών (magic mushrooms)».
 
Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 18 φυτά κάνναβης, δύο συσκευασίες καλλιέργειας μανιταριών και άλλα τεκμήρια που αφορούν καλλιέργεια και συσκευασία μανιταριών.
 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE