Τι κατέδειξε η νεκροτομή για το θάνατο του 6χρονου - Ποιοι φέρουν ευθύνη

Τι κατέδειξε η νεκροτομή για το θάνατο του 6χρονου - Ποιοι φέρουν ευθύνη

Φως στα αίτια θανάτου του 6χρονου παιδιού μετά απο επέμβαση σε Ιδιωτική Κλινική στην Κύπρο.

Μετά την ολοκλήρωση της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του 6χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβαση σε Ιδιωτική Κλινική στη Λευκωσία, οι ιατροδικαστές κατέληξαν πως ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε συνεπεία μιας πολύπλοκης χειρουργικής επέμβασης.

Να σημειωθεί ότι ο 6χρονος από τη Συρία, αντιμετώπιζε εκ γενετής καρδιολογικό πρόβλημα.

Την νενομισμένη νεκροτομή διενήργησαν τέσσερις ιατροδικαστές, η Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου εκ μέρους Δημοκρατίας, ο Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας και ιατροδικαστής που ορίστηκε από την Ιδιωτική Κλινική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE