ΛΑΤΣΙΑ: Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη - Όποιος φτάσει πετάσει τα άχρηστα του΄

ΛΑΤΣΙΑ: Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη - Όποιος φτάσει πετάσει τα άχρηστα του΄

Μια κατάσταση που βιώνουν πολλές περιοχές και κάτοικοι στην Κύπρο, περιέγραψε πολίτης σε καταγγελτικό ύφος στα social media.

Συγκεκριμένα πολίτης στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε" ανέβασε φωτογραφίες απο περιοχή στα Λατσιά όπου άλλοι πολίτες δημιούργησαν ένα δικό τους παράνομο σκουπιδότοπο, την στιγμή που υπάρχουν πράσινα σημεία.

 

Κάποιος άλλος πολίτης, σε αντίθετη άποψη σχολίασε ότι όταν τα σκιπ είναι 200 ευρώ και πάνω δεν υπάρχει άλλη λύση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE