Έντονη αντίδραση της ΕΔΕK: «Ντροπή τους - Κατέθεσαν εγγύηση ύψους 15χιλιάδων ευρώ, για να διασύρουν στα δικαστήρια το κόμμα»

Έντονη αντίδραση της ΕΔΕK: «Ντροπή τους - Κατέθεσαν εγγύηση ύψους 15χιλιάδων ευρώ, για να διασύρουν στα δικαστήρια το κόμμα»

Έντονη η αντίδραση της ΕΔΕΚ για την απόφαση αναστολής της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης στη Λευκωσία Λευκωσία μετά από προσωρινό διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Παραμονές της 61ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και ενώ η κοινωνία παλεύει καθημερινά να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που την ταλανίζουν, η Ανδρειανή Οδυσσέως, η Ηλιάνα Καναρά, και ο Νίκος Νικολάου κατέθεσαν εγγύηση ύψους 15χιλιάδων ευρώ, για να διασύρουν στα δικαστήρια το κόμμα που αγωνίζεται για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, το κόμμα που παλεύει για κοινωνική δικαιοσύνη.

Μπροστά στον διαφαινόμενο κίνδυνο εκλογικής συντριβής τους προτίμησαν αντί να αντιμετωπίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, να φυγομαχήσουν και να διασύρουν το κόμμα μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες και παρακάμπτοντας τις δημοκρατικές αποφάσεις όπως αυτές προνοούνται από το καταστατικό και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.

Ντροπή τους!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE