Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Στην πτήση προς τη Γάνδη από τους φίλους της Ανόρθωσης, μες το αεροπλάνο, τραγούδησαν το «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ…».

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (19:45) την Γκεντ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ήδη αρκετές εκατοντάδες οπαδοί των κυανόλευκων έκαναν το ταξίδι για Βέλγιο και περίπου 600 φίλαθλοι θα είναι στην Γκελάμκο Αρένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE