Ομάδα από το εξωτερικό χειρούργησε το 6χρονο αγοράκι που έχασε τη ζωή του – Αναμένεται η νεκροτομή για να διαφανούν τα αίτια

Ομάδα από το εξωτερικό χειρούργησε το 6χρονο αγοράκι που έχασε τη ζωή του – Αναμένεται η νεκροτομή για να διαφανούν τα αίτια

Θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος θάνατος 6χρονου αγοριού από τη Συρία τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, το εξάχρονο αγοράκι αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα εκ γενετής, το οποίο ωστόσο δεν έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Μετά την διάγνωση ότι το παιδί χρειαζόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, έφθασε στην Κύπρο ειδική ομάδα ιατρών από την Γερμανία, όπου προχώρησαν στην επέμβαση, μετά την οποία ο 6χρονος έχασε τη ζωή του.

Η Αστυνομία στο παρόν στάδιο εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του παιδιού που θα διενεργηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από την Αγγελική Παπέττα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας.

Η οικογένεια αναμένει τα αποτελέσματα για να αποφασίσει κατά πόσο θα προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE