Με ψυχιατρικά προβλήματα ο 39χρονος για την απόπειρα φόνου 75χρονου – Του ενοικίαζε διαμέρισμα

Με ψυχιατρικά προβλήματα ο 39χρονος για την απόπειρα φόνου 75χρονου – Του ενοικίαζε διαμέρισμα

Τα αιτία της επίθεσης εναντίον 75χρονου προσπαθούν να βρουν οι Αρχές στην Λεμεσό, μετά και τη σύλληψη του 39χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος μετά τη σύλληψη του δεν ανάφερε τίποτα στους ανακριτές καθώς ασκεί το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο κρίθηκε ότι ήταν αναγκαία η εξέταση του από ψυχίατρο και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ο 75χρονος ταπετσάρης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κατάγματα στο κεφάλι, αφού όπως αναφέρουν μαρτυρίες ο 39χρονος τον είχε ρίξει στο έδαφος και τον κτυπούσε στο κεφάλι. Τον δράστη προσπάθησε να αποτρέψει συνεργάτης του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο δράστης να κτυπήσει και τον ίδιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και δράστης γνωρίζονταν αφού ο δεύτερος ενοικίαζε διαμέρισμα που ανήκει στον ηλικιωμένο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE