Με ψυχιατρικά προβλήματα ο 39χρονος για την απόπειρα φόνου 75χρονου – Του ενοικίαζε διαμέρισμα

Με ψυχιατρικά προβλήματα ο 39χρονος για την απόπειρα φόνου 75χρονου – Του ενοικίαζε διαμέρισμα

Τα αιτία της επίθεσης εναντίον 75χρονου προσπαθούν να βρουν οι Αρχές στην Λεμεσό, μετά και τη σύλληψη του 39χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος μετά τη σύλληψη του δεν ανάφερε τίποτα στους ανακριτές καθώς ασκεί το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο κρίθηκε ότι ήταν αναγκαία η εξέταση του από ψυχίατρο και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ο 75χρονος ταπετσάρης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κατάγματα στο κεφάλι, αφού όπως αναφέρουν μαρτυρίες ο 39χρονος τον είχε ρίξει στο έδαφος και τον κτυπούσε στο κεφάλι. Τον δράστη προσπάθησε να αποτρέψει συνεργάτης του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο δράστης να κτυπήσει και τον ίδιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και δράστης γνωρίζονταν αφού ο δεύτερος ενοικίαζε διαμέρισμα που ανήκει στον ηλικιωμένο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE