Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένο άνδρα στην Λεμεσό - Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο

Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένο άνδρα στην Λεμεσό - Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο

Υπόθεση επίθεσης διερευνούν οι Αρχές στην Λεμεσό, μετά από πληροφορία για χτυπημένο άνδρα .

Συγκεκριμένα, 75χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο ενώ βρισκόταν στο εργαστήριο που διατηρεί στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με κατάγματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στον ηλικιωμένο μπροστά στα μάτια συνεργάτη του ο οποίος επιχείρησε να τον αποτρέψει, ωστόσο χτύπησε και τον ίδιο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.