Καταπέλτης ο Μυλωνάς για Θεμιστοκλέους με νέες καταγγελίες - «Προκαλεί συνεχώς προβλήματα, δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον αστυνομικό»
29.09.2021 - 12:23
Νέα ένταση προκλήθηκε σε συνεδρία της Βουλής στην Επιτροπή Παιδείας, με επίκεντρο τον βουλευτή του ΕΛΑΜ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.
Αφορμή στάθηκε η συζήτηση των κατοίκων του Κάτω Πύργου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές.
Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς, μετά το πέρας της συνεδρίας, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ άφησε υπονοούμενα για τους κατοίκους, ενώ διέκοπτε τη συνεδρία συνεχώς.
Ο Παύλος Μυλωνάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα γίνει καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και τόνισε παράλληλα ότι αν δεν λυθεί το θέμα τότε η Επιτροπή δεν θα συνεδριάσει ξανά.
«Θέλω να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκειά μου για την απαράδεχτη συμπεριφορά του Ανδρέα Θεμιστοκλέους γι’ άλλη μια φορά στην Επιτροπή. Διακόπτοντας χωρίς να ζητά τον λόγο. Αποκάλεσε με απαράδεχτο χαρακτηρισμό την προσπάθεια της επιτροπής να καταγράψει όλα αυτά τα προβλήματα. Προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον αστυνομικό στον κύριο Θεμιστοκλέους», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής του ΔΗΚΟ.
Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.