Έτσι έγινε το τροχαίο στη Λάρνακα - Η γυναίκα έσπασε τη λεκάνη της

Έτσι έγινε το τροχαίο στη Λάρνακα -  Η γυναίκα έσπασε τη λεκάνη της

Ξεκάθαρη εικόνα για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα έχει η αστυνομία. Την είδηση σας μετέφερε από την πρώτη στιγμή το Tothemaonline και βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες, θα έλεγε ότι οι τρεις άνθρωποι που εμπλέκονται στο νέο τροχαίο έχουν πραγματικά άγιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο – ψυγείο που οδηγούσε 54χρονος από την Ανθούπολη, προερχόμενο από τον αυτοκινητόδρομο του αεροδρομίου Λάρνακας, κατευθυνόταν προς Αραδίππου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι άνθρωποι είχαν πραγματικά άγιο — Δείτε φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο 

Ελαφρύ φορτηγό τύπου βαν που οδηγείτο από 54χρονο από την Κοφίνου με συνοδηγό τη σύζυγο του 43 χρόνων, προερχόμενο από Λεμεσό με κατεύθυνση τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου και συγκρούστηκε με το φορτηγό – ψυγείο.

Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα σύρθηκαν για αρκετή απόσταση και τελικά σταμάτησαν στο πέτρινο διαχωριστικό του κυκλικού κόμβου.

Με ασθενοφόρα οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και εισήχθησαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών όπου και εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς. Η γυναίκα φέρει θλαστικό τραύμα στο δεξιό ζυγωματικό και κάταγμα λεκάνης και αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο για επέμβαση.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων υποβάλλονται ακόμα σε εξετάσεις. Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο αλκοόλης στους δύο άνδρες με μηδενική ένδειξη.

Από τη σύγκρουση χρειάστηκε να αποκοπεί από τις πέντε το απόγευμα ο δρόμος προς τη Λάρνακα και η τροχαία κίνηση διοχετεύθηκε από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λάρνακας.

Με τη βοήθεια γερανών τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το δρόμο και η Αστυνομία τον παρέδωσε στην τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE