ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Κορωνοϊός – Άλμπερτ Μπουρλά: Πότε θα τελειώσει η πανδημία

Κορωνοϊός – Άλμπερτ Μπουρλά: Πότε θα τελειώσει η πανδημία

Ποινή φυλάκισης επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 57χρονη, η οποία είχε αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από φιλικό της πρόσωπο, πριν τέσσερα χρόνια στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι χρόνων, γυναίκα ηλικία 57 ετών από την επαρχία Λεμεσού, αφού την βρήκε ένοχο στην κατηγορία της κλοπής από αντιπρόσωπο.

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι χρόνων, γυναίκα ηλικία 57 ετών από την επαρχία Λεμεσού, αφού την βρήκε ένοχο στην κατηγορία της κλοπής από αντιπρόσωπο.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή που εξέδωσε η Αστυνομία, το 2017, η σύλληψη της γυναίκας είέσα σε ένα χρόνο εκτιμά ο Άλμπερτ Μπουρλά ότι θα ξεμπερδέψουμε με τον κορονοϊό και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ενώ προσθέτει ότι είναι πιθανό να χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο κατά της covid-19.

Μέσα στον επόμενο χρόνο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς» είπε χαρακτηριστικά ο CEO της Pfizer, σε συνέντευξή του στο ABC. «Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους καινούριες μεταλλάξεις του κορονοϊού και έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τη ζωή μας αλλά θα κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο» λέει ο Μπουρλά.

«Το πιο πιθανό σενάριο κατ’ εμέ είναι ότι, επειδή ο ιός θα συνεχίσει να εξαπλώνεται και οι μεταλλάξεις δεν θα εξαφανιστούν, θα χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο αλλά μένει ακόμα να το δούμε. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα» εξηγεί ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Σχετικά με την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και μετά την έγκρισή της από το Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για ηλικιωμένους και ευάλωτους, ο Μπουρλά είπε ότι είναι «ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. «Ανυπομονούμε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όλους αυτούς τους ευάλωτους ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία» είπε χαρακτηριστικά.χε προκύψει, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον της και η οποία έδειχνε ότι μεταξύ των ετών 2013 και 2017, κλάπηκε από τραπεζικό λογαριασμό 61χρονης το χρηματικό ποσό των €102.000.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εγέρθηκε υποψία εναντίον 57χρονης γυναίκας, με την οποία η 61χρονη διατηρούσε φιλικές σχέσεις. Τελικά η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, το οποίο έκρινε ένοχη την 57χρονης και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top