Συνεχίζει να καταζητείται ο άνδρας που μπήκε σε σπίτι και επιτέθηκε άσεμνα σε 28χρονη στην Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει να καταζητείται ο άνδρας που μπήκε σε σπίτι και επιτέθηκε άσεμνα σε 28χρονη στην Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του Mohammad Alalewi, ηλικίας 25 ετών απο τη Συρία, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης, εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και άλλα, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 14/9/2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας η 28χρονη κατήγγειλε ότι στις 14 Σεπτεμβρίου άγνωστος άνδρας κτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της και όταν η ίδια άνοιξε αυτός μπούκαρε μέσα και της επιτέθηκε, ενώ είχε προχωρήσει σε άσεμνες πράξεις. Η ίδια άρχισε να ουρλιάζει με τον δράστη να το βάζει στα πόδια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE