Αρνήθηκε να του δώσει 20 ευρώ και τον κλώτσησε από το μπαλκόνι - Καταζητείται 35χρονος

Αρνήθηκε να του δώσει 20 ευρώ και τον κλώτσησε από το μπαλκόνι - Καταζητείται 35χρονος

Υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε χθες από 37χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι την ίδια ημέρα δέχτηκε επίθεση από ένα πρόσωπο που κατονόμασε, επειδή αρνήθηκε να του δώσει 20 ευρώ που του ζήτησε. Τότε αυτός τον κλώτσησε στον ώμο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του από ύψος 1,5 μέτρο.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση και κάταγμα αριστερού βραχίωνα και τοποθετήθηκε στον γύψο.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκαν τα πλήρη στοιχεία του υπόπτου, ο οποίος φέρεται να είναι 35χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE