Αρνήθηκε να του δώσει 20 ευρώ και τον κλώτσησε από το μπαλκόνι - Καταζητείται 35χρονος

Αρνήθηκε να του δώσει 20 ευρώ και τον κλώτσησε από το μπαλκόνι - Καταζητείται 35χρονος

Υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε χθες από 37χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι την ίδια ημέρα δέχτηκε επίθεση από ένα πρόσωπο που κατονόμασε, επειδή αρνήθηκε να του δώσει 20 ευρώ που του ζήτησε. Τότε αυτός τον κλώτσησε στον ώμο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του από ύψος 1,5 μέτρο.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση και κάταγμα αριστερού βραχίωνα και τοποθετήθηκε στον γύψο.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκαν τα πλήρη στοιχεία του υπόπτου, ο οποίος φέρεται να είναι 35χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE