ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γράφει βιβλίο ο Συλλούρης - Η πολιτική και οι αποκαλύψεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γράφει βιβλίο ο Συλλούρης - Η πολιτική και οι αποκαλύψεις

Πιέσεις από φίλους και συνεργάτες δέχεται ο Δημήτρης Συλλούρης, προκειμένου να ολοκληρώσει το βιβλίο για τη ζωή και την πολιτική του καριέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themaonline, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, είχε ξεκινήσει τη συγγραφή του βιβλίου του, αρκετό καιρό πριν παραιτηθεί από το καθήκοντά του, όμως οι εξελίξεις τον πρόλαβαν και το έβαλε στο «συρτάρι».

Το βιβλίο λέγεται πως θα χωρίζεται σε δύο ή τρία κεφάλαια, τα οποία αναμένεται να ταράξουν τα «νερά» του πολιτικού κόσμου κι όχι μόνο. Όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Δημήτρη Συλλούρη, είναι βέβαιοι ότι ο ίδιος δεν θα «φιλτράρει» και δεν θα ωραιοποιήσει πράγματα καταστάσεις που τον στιγμάτισαν.

Στο πρώτο -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- θα εστιάσει στη ζωή του μέχρι να ασχοληθεί με τα κοινά, στο δεύτερο θα περιγράφει όλα όσα έζησε στην πολιτική του πορεία, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιάσει τη δική του αλήθεια γύρω από το σκάνδαλο που τον οδήγησε στην παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής.

Σίγουρα, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η πρώτη συγγραφική προσπάθεια του Δημήτρη Συλλούρη, ο οποίος έχει σίγουρα πολλά να μας πει, αλλά κυρίως να γράψει.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE