Ακυρώνεται η απεργία στην Ελλάδα με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται κανονικά

Ακυρώνεται η απεργία στην Ελλάδα με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται κανονικά

Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) στην Ελλάδα ανέστειλαν την προγραμματισμένη για το διήμερο Κυριακής-Δευτέρας, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου απεργία, και έτσι θα γίνουν κανονικά όλες οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα.

Η απόφαση ελήφθη από την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στην ΥΠΑ, μετά από συνάντηση αντιπροσωπείας της με τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζη.

Ο Υπουργός φέρεται να διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι θα υπάρξει μερική οικονομική ενίσχυση στα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδα, για τα οποία είχε εκφράσει ανησυχία η ΟΣΥΠΑ. Ο κ. Σπίρτης είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας» στα αεροδρόμια αυτά και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνδικαλιστές ανέστειλαν την απεργία επιφυλασσόμενοι να δουν εάν οι κυβέρνηση θα υλοποιήσει όσα είπε.

Δείτε επίσης: Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις από και προς Κύπρο λόγο απεργίας στην Ελλάδα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE