Δεν καταγγέλθηκαν υποστατικά - Έριξε «καμπάνες» η Αστυνομία σε πολίτες για παραβίαση των μέτρων

Δεν καταγγέλθηκαν υποστατικά - Έριξε «καμπάνες» η Αστυνομία σε πολίτες για παραβίαση των μέτρων

 

Σε 33 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων, για εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 3.405 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.429 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 173 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 596 έλεγχοι με καταγγελίες 4 πολιτών, στην Πάφο διενεργήθηκαν 201 έλεγχοι με καταγγελίες 4 πολιτών, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 14 πολίτες έπειτα από 482 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 350 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Τα τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 143 και 31 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE