Συνολικά 71 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 71 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Την Κυριακή 71 περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα από 17.732 εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο, ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας». 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, 3 θετικά περιστατικά προέρχονται από το εξωτερικό, τα 14 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 54 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Τα 30 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 4 στην Κερύνεια, τα 9 στην Αμμόχωστο, 2 στη Μόρφου και ακόμη 9 στο Τρίκωμο.
 
Στα κατεχόμενα ο αριθμός των μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας έφτασε τις 19.239 ενώ οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται σε 78.'

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE