Συνολικά 71 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 71 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Την Κυριακή 71 περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα από 17.732 εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο, ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας». 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, 3 θετικά περιστατικά προέρχονται από το εξωτερικό, τα 14 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 54 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Τα 30 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 4 στην Κερύνεια, τα 9 στην Αμμόχωστο, 2 στη Μόρφου και ακόμη 9 στο Τρίκωμο.
 
Στα κατεχόμενα ο αριθμός των μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας έφτασε τις 19.239 ενώ οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται σε 78.'

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE