Εκκένωση σε ξενοδοχείο στην Λάρνακα - Ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα και επεκτάθηκε

Εκκένωση σε ξενοδοχείο στην Λάρνακα - Ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα και επεκτάθηκε

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου, μετά από φωτιά σε εστιατόριο. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η ώρα 04.03 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε εστιατόριο στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά βρισκόταν στο χώρο της κουζίνας και επεκτάθηκε στο μεσοπάτωμα, στο οποίο βρισκόταν ο χώρος των φουγάρων. Από τον καπνό επηρεάστηκε και το υπόλοιπο εστιατόριο. Το εστιατόριο βρισκόταν σε συγκρότημα καταστημάτων και σε ισόγειο του ξενοδοχείου ενώ έγινε προληπτική εκκένωση των δωματίων που βρισκόταν πάνω από το εστιατόριο.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένα κάρβουνα τα οποία τοποθετήθηκαν πλησίον εύφλεκτων υλικών(ξυλείας).

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το πυροσβεστικό σταθμό Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.