Τα...'έσπασαν' το Σαββατόβραδο οι πολίτες - Πληρώνουν οι ιδιοκτήτες τους χορούς

Τα...'έσπασαν' το Σαββατόβραδο οι πολίτες - Πληρώνουν οι ιδιοκτήτες τους χορούς

Σε 18 καταγγελίες πολιτών και έξι υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 3.165 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 963 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 262 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 683 έλεγχοι με καταγγελία 1 πολίτη και 1 υποστατικού, στην Πάφο διενεργήθηκαν 287 έλεγχοι με καταγγελίες 3 πολιτών και 4 υποστατικών, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 6 πολίτες έπειτα από 555 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 238 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Σχετικά με τις καταγγελίες υποστατικών, τα τρία πρόκειται για υποστατικά στην Πάφο που έλαβαν εξώδικο 500 ευρώ, ενώ σε άλλο υποστατικό στην ίδια πόλη πελάτες δεν τηρούσαν τις αποστάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια, ο ιδιοκτήτης θα πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο. 

Σε άλλη περίπτωση σε μπαράκι στη Λάρνακα, πελάτες χόρευαν χωρίς μάσκα και χωρίς τις απαιτούμενες αποστάσεις με τον ιδιοκτήτη να λαμβάνει πρόστιμό 3 χιλιάδων ευρώ.

Και τέλος στην Λεμεσό χώρος εστίασης έλαβε εξώδικο ύψους 1500 ευρώ, επειδή υπάλληλός του δεν κατείχε SafePass. 

Τα τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 143 και 34 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE