J2US: Η Γαρμπή «έσφαξε» με το γάντι τη Σάσα Σταμάτη - «Όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες!»

J2US: Η Γαρμπή «έσφαξε» με το γάντι τη Σάσα Σταμάτη - «Όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες!»

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ το J2US και το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα φαντασμαγορικό σόου υψηλών προδιαγραφών.

Τα ζευγάρια πολλά και ανατρεπτικά. Ανάμεσά τους και το ζευγάρι που απαρτίζονταν από τη Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Οι δυο τους είπαν το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» με τη Σάσα Σταμάτη να αποσπά θετικά σχόλια για τις φωνητικές της ικανότητες από την κριτική επιτροπή.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια αποκαλυπτική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και μόλις τελείωσε με την ερμηνεία της άρχισε τους διαλόγους με τους κριτές. Σαν σίφουνας δεν άφηνε ποτέ τον Σταμάτη Φασουλή να τελειώσει τις φράσεις του ενώ είχε και μια απορία, αν θα μπορούσε να αποκαλεί πλέον την Δέσποινα Βανδή δεσποινίς ή κυρία.

Την απορία της αυτή δεν άφησε ασχολίαστη η Καίτη Γαρμπή η οποία παρακολουθούσε το σόου και έκανε το εξής tweet:

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;».

Πάντως η Σάσα συνέχισε να ανταλλάζει επικές ατάκες με την Μαρία Μπακοδήμου και την Βίκυ Σταυροπούλου, με την τελευταία να ανεβαίνει στην σκηνή για να αναμετρηθούν.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE