Ευχαριστίες Αιγύπτου προς Ελλάδα για αποστολή εμβολίων της AstraZeneca

Ευχαριστίες Αιγύπτου προς Ελλάδα για αποστολή εμβολίων της AstraZeneca

Την ικανοποίησή της για την πρωτοβουλία της Ελλάδας να αποστείλει 250.000 δόσεις εμβολίου COVID-19 AstraZeneca για να υποστηρίξει την εμβολιαστική εκστρατεία της Αιγύπτου, εξέφρασε η Υπουργός Υγείας της χώρας, Χάλα Ζάγιεντ, σε συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Πρέσβη στο Κάιρο, Νίκο Γαριλίδη.   

Η Υπουργός Υγείας της Αιγύπτου ευχαρίστησε την ελληνική Κυβέρνηση, για τα εμβόλια που έφθασαν στο Κάιρο τις τελευταίες δύο ημέρες, με τον Έλληνα Πρέσβη να εκφράζει από την πλευρά του την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνεχίσει να υποστηρίζει τον τομέα υγείας της Αιγύπτου. 
  
Τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο υπολογίζονται μέχρι σήμερα σε 299.710, ενώ έχουν καταγραφεί 17.074 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας.  
 
Ειδικοί εκτιμούν ότι το 4ο κύμα του κορωνοϊού στην Αίγυπτο θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες.  

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE