'Eτοιμη η Κύπρος για κλίμα συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, λέει ο Πρόεδρος

'Eτοιμη η Κύπρος για κλίμα συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, λέει ο Πρόεδρος

Η Κύπρος είναι έτοιμη να δημιουργήσει ένα εταιρικό κλίμα συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. 

Σε ανάρτησή του στο twitter μετά από συνάντηση που είχε την Παρασκευή με αντιπροσωπεία της ExxonMobil στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος έγραψε ότι είχε μια εξαιρετική συνάντηση με τον ανώτερο Αντιπρόεδρο Έρευνας και Νέων Επιχειρήσεων της ExxonMobil, Michael G. Cousins.

Αναφέρθηκε σε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο του εξαιρετικού επιπέδου συνεργασίας η οποία και θα συνεχιστεί.

"Επανέλαβα τις προσπάθειες της Κυπριακής Κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα εταιρικό κλίμα συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου οι εταιρείες μπορούν να λειτουργούν μέσα σε ένα σταθερό επενδυτικό περιβάλλον με διαφάνεια. Συμφωνήσαμε για τη στρατηγική σημασία της παρουσίας της ExxonMobil στις θαλάσσιες ζώνες της Κύπρου", έγραψε ο Πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE