Για την υπέρβαση ο Άρης, για να αποφύγει την… «παγίδα» η Ανόρθωση

Για την υπέρβαση ο Άρης, για να αποφύγει την… «παγίδα» η Ανόρθωση

Άρης και Ανόρθωση “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” το βράδυ του Σαββάτου (25/09, 19:00) στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο… απαιτητικός τη φετινή σεζόν Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη, η οποία θα του δώσει άλλο αέρα ενόψει της συνέχειας και παράλληλα θα ανεβάσει την ψυχολογία όλων στα ύψη, όμως και η ισοπαλία εννοείται πως θα είναι θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.