Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου»

Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου»

Σε όλη του την καριέρα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δείξει με όλους τους πιθανούς τρόπους πως πάνω απ' όλα για εκείνον είναι η οικογένειά του.

Εξάλλου, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έληξε ο τελευταίος τελικός με τους Φοίνιξ Σανς, ήταν να τρέξει να αγκαλιάσει τη μητέρα του, Βερόνικα και τη σύντροφό του Μαράια, με το γιο του Λίαμ-Τσαρλς.

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στον πατέρα του.

Σε ερώτηση για το τι ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE