Συνάντηση Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου: «Το θέμα είναι λήξαν...προέχει η ενότητα του Ελληνισμού»

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου: «Το θέμα είναι λήξαν...προέχει η ενότητα του Ελληνισμού»

«Δεν υπάρχει θέμα πια»: Αυτό ήταν το σχόλιο ανώτατης κυβερνητικής πηγής μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.  Η συνάντηση ξεκίνησε στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδα και ολοκληρώθηκε περίπου 45 λεπτά αργότερα.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο ανέφερε: «Το θέμα είναι λήξαν. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού, η άρρηκτη σχέση της Ελλάδας με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και οι στενές σχέσεις της αρχιεπισκοπής με το ποίμνιό της».

Στον προθάλαμο της μόνιμης αντιπροσωπείας μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλα καθώς εκείνης αποχωρούσε  από την συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό.  Ο κ.Μητσοτάκης μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού του με τον κ. Μπουρλά στη Θεσσαλονίκη. Παρούσα ήταν η πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE