Στέλλα Στυλιανού: Συναντήθηκε με τη Μόνικα Μπελούτσι στην Αθήνα! (Φώτος)

Στέλλα Στυλιανού: Συναντήθηκε με τη Μόνικα Μπελούτσι στην Αθήνα! (Φώτος)

Που βρέθηκαν οι δύο κυρίες;

Στην Αθήνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Μόνικα Μπελούτσι, στο πλαίσιο των παραστάσεων της «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις», όπου αποθεώθηκε από το θεατρόφιλο κοινό.

Η Ιταλίδα ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε από το κοινό ως Μαρία Κάλλας, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με αρκετούς δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της προώθησης των παραστάσεων.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.