The Bachelor: «Δεν αντέχω άλλο δεν είναι καμία του επιπέδου μου» - Οι φωνές και οι τσακωμοί για τα μάτια του Παππά - ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: «Δεν αντέχω άλλο δεν είναι καμία του επιπέδου μου» - Οι φωνές και οι τσακωμοί για τα μάτια του Παππά - ΒΙΝΤΕΟ

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στη βίλα του The Bachelor, καθώς αρκετές είναι οι παίκτριες που έχουν στραφεί εναντίον της Φαίης.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/9) η  Φαίη μίλησε με Άννα και Σταύη, προσπαθώντας να κατανοήσει τον λόγο της «επίθεσης» προς το πρόσωπό της.

Η συζήτηση, ωστόσο, δεν κατέληξε τόσο καλά, αφού τα κορίτσια τσακώθηκαν και η Φαίη ξέσπασε.

Η λέξη ψεύτρα δεν σταμάτησε να ξεστομίζεται συνεχώς κι οι συμπαίκτριές της θεώρησαν ότι ο Αλέξης σύντομα θα δει το πραγματικό της πρόσωπο.

Η ίδια έφυγε από την συζήτηση κι άρχισε να φωνάζει:

«Δεν είσαι του επιπέδου μου. Δεν μπορώ να συζητήσω με μία που φωνάζει. Έχω φτάσει στα όριά μου, δεν αντέχω άλλο, ως εδώ. Πήγα να το λύσουμε και πάλι μου έκαναν επίθεση.

Δεν μπορώ να ακούω καμία, δεν είναι του επιπέδου μου.»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE