The Bachelor: «Δεν αντέχω άλλο δεν είναι καμία του επιπέδου μου» - Οι φωνές και οι τσακωμοί για τα μάτια του Παππά - ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: «Δεν αντέχω άλλο δεν είναι καμία του επιπέδου μου» - Οι φωνές και οι τσακωμοί για τα μάτια του Παππά - ΒΙΝΤΕΟ

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στη βίλα του The Bachelor, καθώς αρκετές είναι οι παίκτριες που έχουν στραφεί εναντίον της Φαίης.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/9) η  Φαίη μίλησε με Άννα και Σταύη, προσπαθώντας να κατανοήσει τον λόγο της «επίθεσης» προς το πρόσωπό της.

Η συζήτηση, ωστόσο, δεν κατέληξε τόσο καλά, αφού τα κορίτσια τσακώθηκαν και η Φαίη ξέσπασε.

Η λέξη ψεύτρα δεν σταμάτησε να ξεστομίζεται συνεχώς κι οι συμπαίκτριές της θεώρησαν ότι ο Αλέξης σύντομα θα δει το πραγματικό της πρόσωπο.

Η ίδια έφυγε από την συζήτηση κι άρχισε να φωνάζει:

«Δεν είσαι του επιπέδου μου. Δεν μπορώ να συζητήσω με μία που φωνάζει. Έχω φτάσει στα όριά μου, δεν αντέχω άλλο, ως εδώ. Πήγα να το λύσουμε και πάλι μου έκαναν επίθεση.

Δεν μπορώ να ακούω καμία, δεν είναι του επιπέδου μου.»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE