Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip κυκλοφόρησε ο Νίκος Γκάνος το νέο του τραγούδι, με τα πλάνα να αποδεικνύουν, για ακόμα μία φορά, πως έχει ένα από τα πιο ωραία ανδρικά κορμιά της ελληνικής showbiz!

Το νέο τραγούδι του Νίκου έχει τίτλο «Στα Βαθιά», με την υπογραφή των Παναγιώτη Μπρακούλια, Κώστα Λαϊνά και Νίκου Σουλιώτη στη μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους, ενώ κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία «Spicy».

Για τις ανάγκες του clip, που σκηνοθέτησε ο George Ant, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Λευκάδα, σε μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά!

Δείτε στο βίντεο το clip του «Στα Βαθιά»!

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE