Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip κυκλοφόρησε ο Νίκος Γκάνος το νέο του τραγούδι, με τα πλάνα να αποδεικνύουν, για ακόμα μία φορά, πως έχει ένα από τα πιο ωραία ανδρικά κορμιά της ελληνικής showbiz!

Το νέο τραγούδι του Νίκου έχει τίτλο «Στα Βαθιά», με την υπογραφή των Παναγιώτη Μπρακούλια, Κώστα Λαϊνά και Νίκου Σουλιώτη στη μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους, ενώ κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία «Spicy».

Για τις ανάγκες του clip, που σκηνοθέτησε ο George Ant, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Λευκάδα, σε μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά!

Δείτε στο βίντεο το clip του «Στα Βαθιά»!

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE