ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9μ.μ., χθες, άγνωστος άντρας διέρρηξε οικία 85χρονης στην επαρχία Λάρνακας και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, κατευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο της οικίας, όπου βρισκόταν η παραπονούμενη και της ζήτησε χρήματα.

Στη συνέχεια, αφού η 85χρονη του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ο ύποπτος έκλεψε και το κινητό της τηλέφωνο, αξίας 250 ευρώ περίπου, μαζί με τη θήκη του, όπου μέσα υπήρχε το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE