ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9μ.μ., χθες, άγνωστος άντρας διέρρηξε οικία 85χρονης στην επαρχία Λάρνακας και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, κατευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο της οικίας, όπου βρισκόταν η παραπονούμενη και της ζήτησε χρήματα.

Στη συνέχεια, αφού η 85χρονη του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ο ύποπτος έκλεψε και το κινητό της τηλέφωνο, αξίας 250 ευρώ περίπου, μαζί με τη θήκη του, όπου μέσα υπήρχε το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE