ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9μ.μ., χθες, άγνωστος άντρας διέρρηξε οικία 85χρονης στην επαρχία Λάρνακας και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, κατευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο της οικίας, όπου βρισκόταν η παραπονούμενη και της ζήτησε χρήματα.

Στη συνέχεια, αφού η 85χρονη του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ο ύποπτος έκλεψε και το κινητό της τηλέφωνο, αξίας 250 ευρώ περίπου, μαζί με τη θήκη του, όπου μέσα υπήρχε το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE