LIKE ONLINE

Γυναίκες έριξαν κέρμα για το ποια θα παντρευτεί τον κοινό τους εραστή

Γυναίκες έριξαν κέρμα για το ποια θα παντρευτεί τον κοινό τους εραστή

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ένας 27χρονος σε χωριό της Ινδίας γνώρισε μια 20χρονη, με τους δύο νέους ανθρώπους να έρχονται με τον καιρό αρκετά κοντά. Ωστόσο μετά από περίπου έξι μήνες, γνώρισε μια άλλη κοπέλα, με την οποία επίσης απέκτησε συναισθήματα και κάπως έτσι ξεκίνησε να έχει παράλληλη σχέση και με τις δύο.


Για κακή του τύχη, μια από τις μέρες των «απαγορευμένων εξόδων», ο συγγενής της πρώτης κοπέλας τους είδε μαζί με το... τρίτο πρόσωπο και έτρεξε κατευθείαν να το πει στην οικογένειά του. Αποτέλεσμα ήταν να κατευθυνθούν όλοι στο σπίτι του γαμπρού για να ζητήσουν τα ρέστα, με την δεύτερη κοπέλα να εμφανίζεται και αυτή εκεί!


Μετά από πολλές συζητήσεις όλων των εμπλεκόμενων, ο άνδρας ρωτήθηκε από τους οικείους ποια από τις δύο θα ήθελε να παντρευτεί, όμως των πρόλαβαν αυτές και του απάντησαν από μόνες τους αρνητικά. Μάλιστα, η 20χρονη απογοητεύτηκε τόσο από την πορεία του σκηνικού, που αποφάσισε να αυτοκτονήσει με δηλητήριο, αλλά ευτυχώς σώθηκε.

Τότε λοιπόν κάποιος πρότεινε την ιδέα να ρίξουν κέρμα για να αποκατασταθεί μια από τις δύο, αυτό όντως έγινε, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει μαρτυρία για το τι έγινε μετά το αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν ινδικές ιστοσελίδες!

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top