ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν δύο ασθενείς - Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Πέμπτη 23/9

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν δύο ασθενείς - Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Πέμπτη 23/9

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2021:

-       Δύο άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 550.

-       80 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 34 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 74,12% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 57,324 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       145 (ποσοστό θετικότητας: 0,25%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 119,481.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE