Γιολίτη: «Να επικεντρώνεστε σε αυτούς που το Lifestyle τους απέχει από τα πενιχρά που δηλώνουν…και έχετε πολλούς»

Γιολίτη: «Να επικεντρώνεστε σε αυτούς που το Lifestyle τους απέχει από τα πενιχρά που δηλώνουν…και έχετε πολλούς»

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του «Πόθεν Έσχες» της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη, προκλήθηκαν διάφορες αντιδράσεις και σχόλια.

Σύμφωνα με δημοσίευση σε εφημερίδα, η κυρία Γιολίτη φαίνεται να δαπανούσε 20,980 ευρώ τον μήνα όταν ασκούσε τα καθήκοντα της Υπουργού.

Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα η κυρία Γιολίτη έσπευσε να απαντήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter,στα όσα ειπώθηκαν για το θέμα αυτό, τονίζοντας πως σκοπός του υπολογισμού του εγγράφου «Πόθεν Έσχες» είναι εμφανέστατα το κουτσομπολιό.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν θα έπρεπε να ασχολούνται με αυτούς που δηλώνουν και ξοδεύουν, τοποθετώντας τον εαυτό της σε αυτή την κατηγορία, αλλά με αυτούς που το lifestyle τους πόρρω απέχει από τα πενιχρά που δηλώνουν. Και όπως συμπλήρωσε υπάρχουν πολλοί από αυτούς.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE