Καναδάς: Γρονθοκόπησε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε κατά του κορωνοϊου τη σύζυγό του

Καναδάς: Γρονθοκόπησε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε κατά του κορωνοϊου τη σύζυγό του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από τον Καναδά, όπου άνδρας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μια νοσηλεύτρια επειδή έκανε στη σύζυγό του το εμβόλιο για τον κοροναϊό, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με τη νοσοκόμα το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία φαρμακείου στην πόλη Σέρμπρουκ, περίπου 155 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ, όπου εκείνη έκανε εμβόλια στους πολίτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

«Ο ύποπτος πήγε κατευθείαν στο γραφείο και άρχισε να ουρλιάζει στη νοσοκόμα», εξήγησε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο άνδρας ήταν εξοργισμένος επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε στο φαρμακείο «χωρίς την άδειά του» και χτύπησε τη νοσοκόμα στο πρόσωπο.

Η αστυνομία του Κεμπέκ, αναζητά τον δράστη.

Δεν είναι σαφές αν ο ύποπτος ήταν αντιεμβολιαστής, ενώ αδιευκρίνιστο είναι και αν η σύζυγός του είχε όντως εμβολιαστεί στο συγκεκριμένο φαρμακείο.

Πολλοί νοσηλευτές σε όλον τον κόσμο έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ δίνουν τη μάχη για να περιορίσουν την πανδημία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE