«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 26χρονος - Πάει Δικαστήριο για την υπερβολική ταχύτητα

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 26χρονος - Πάει Δικαστήριο για την υπερβολική ταχύτητα

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Αργότερα ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα 23/09/2021, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE