Σοκ στη Ρόδο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου

Σοκ στη Ρόδο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου

Δολοφονική επίθεση με καραμπίνα σε βάρος νεαρής γυναίκας έλαβε χώρα προ ολίγου στη Ρόδο. Το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης – ή οι δράστες – πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε γυναίκα 30 περίπου ετών, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της.

Η rodiaki.gr επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κατά τις οποίες η άτυχη κοπέλα βρέθηκε στο στόχαστρο δύο, ενδεχομένως, αγνώστων, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα. Κατά τις ίδιες πηγές, η 30χρονη διέμενε σε παράλληλη οδό, όπου και είχε σταθμεύσει.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το έγκλημα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE