Εικόνες ντροπής στη Λευκωσία: Επικίνδυνα πεζοδρόμια , καροτσάκια με βρέφη ρισκάρουν να χτυπηθούν απο αυτοκίνητα

Εικόνες ντροπής στη Λευκωσία: Επικίνδυνα πεζοδρόμια , καροτσάκια με βρέφη ρισκάρουν να χτυπηθούν απο αυτοκίνητα

Η πόλη που θα έπρεπε να είναι πρότυπο για οικογενειακές βόλτες, πλεόν περιγράφεται ως μια πόλη εφιάλτης για τους γονιούς με βρέφη.

Οπως καταγγέλει ένας πατέρας, σε μια έξοδο τους στη Λευκωσία ήταν αδύνατο να χρησιμοποιούσαν το πεζοδρόμιο για την μετακίνηση του βρεφικού καροτσιού, καθώς πάσαλοι και σπασμένα πλακακια δυσκολεύουν το έργο των γονιών , με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κατεβάζουν στο δρόμο το καρότσι, ρισκάροντας κάποιο αυτοκίνητο να παρασύρει γονείς και βρέφη-παιδιά.

Μαλιστα ο πολίτης κάλεσε τον Δημαρχο Λευκωσίας να μπει στη θέση των πολιτών. 

Συγκεκριμένα ανέφερε "Καλώ τον έντιμο δήμαρχο Λευκωσίας για ένα περίπατο στο κέντρο της πόλης με αυτόν να σπρώχνει το καροτσάκι του παιδιού μου. Δεν μιλάμε για αναπηρικό γιατί αυτό θα ήταν παντελώς αδύνατο, σίγουρα χρειάζεστε 4Χ4 για να κάνετε βόλτα στα δρομάκια της πόλης"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE