Μπήκε στο νέο του σπίτι και ανακάλυψε ανατριχιαστική κούκλα με σημείωμα: «Σκότωσα τους προηγούμενους ιδιοκτήτες»

Μπήκε στο νέο του σπίτι και ανακάλυψε ανατριχιαστική κούκλα με σημείωμα: «Σκότωσα τους προηγούμενους ιδιοκτήτες»

Το λιγότερο σοκαρισμένος έμεινε ο Τζόναθαν Λιούς όταν ανακάλυψε πίσω από τον τοίχο στο νέο του σπίτι, μία ανατριχιαστική κούκλα με ένα σημείωμα. Ο δάσκαλος στο επάγγελμα, βρήκε πίσω από τον τοίχο μια μικρή αλλά ανατριχιαστική κούκλα που κρατούσε ένα σημείωμα. Όλα αθώα φαίνονται μέχρι εδώ, έτσι δεν είναι;

Θα την είχε κρύψει κανένα παιδάκι και ύστερα από κάποια εργασία θα «θάφτηκε» πίσω από τον τοίχο.

Αυτό όμως που τον τρόμαξε για τα καλά ήταν το σημείωμα…

«Αγαπητέ νέε ιδιοκτήτη του σπιτιού, ευχαριστώ που με απελευθέρωσες!
Με λένε Έμιλυ. Οι αρχικοί μου ιδιοκτήτες ζούσαν σε αυτό το σπίτι το 1961. Δεν μου άρεσαν και έτσι έπρεπε να φύγουν.
Το μόνο που έκαναν ήταν να τραγουδούν και να χαίρονται. Ήταν φρικτό.
Το μαχαίρι ήταν η επιλογή μου γι αυτούς για τον θάνατο γι 'αυτούς. Ελπίζω να έχεις μαχαίρια και να να κοιμάσαι καλά».
Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Πουλάς το σπίτι και δεν ξαναπατάς ποτέ εκεί μέσα.

Ο Τζόναθαν Λιούς είπε στην Liverpool Echo: «Μόλις αγόρασα το σπίτι και πήρα τα κλειδιά την Παρασκευή. Ήξερα ότι υπήρχε αυτό το κενό κάτω από τις σκάλες που το είχαν κλείσει με γύψο. Άνοιξα μια τρύπα στο μέγεθος της γροθιάς και έβγαλε την κούκλα που υπήρχε εκεί μέσα είδα αυτό».

Ο Τζόναθαν σίγουρα δεν θέλει να μαχαιρωθεί από μια κούκλα, ωστόσο, οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί κάποιου είδους φάρσας.

Ο κτηματομεσίτης του είπε πως η κουζίνα είχε γίνει ανακαινιστεί πριν από πέντε χρόνια, που σημαίνει πως η κούκλα ήταν από τότε εκεί και όχι από το 1961.

«Μερικοί φίλοι μου είπαν να βάλω πωλητήριο στο σπίτι και να φύγω, αλλά νομίζω ότι είναι απλώς φάρσα», είπε ο Τζόναθαν και συνέχισε: «Θα είμαι ειλικρινής, το βρήκα όλο αυτό ξεκαρδιστικό. Νομίζω ότι πρέπει να είχε τοποθετηθεί εκεί επειδή το χαρτί δεν φαίνεται πολύ παλιό και φαίνεται σχετικά πρόσφατο» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE