Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για την τρίτη δόση στις ευπαθείς ομάδες

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για την τρίτη δόση στις ευπαθείς ομάδες

Διευκρινίζει το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την τρίτη δόση του εμβολίου και τις ηλικίες τις οποίες αφορά.

Σύμφωνα με το Υπ. Υγείας, επειδή δημιουργήθηκε παρεξήγηση στους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι έχουν τώρα προτεραιότητα για εμβολιασμό στη Τρίτη δόση, διευκρινίζεται ότι για να χορηγηθεί η ενισχυτική δόση θα πρέπει να έχουν παρέλθουν 4 εβδομάδες από τη 2η δόση του εμβολίου.

Η περίοδος των 6 μηνών αφορά όλους τους υπόλοιπους πολίτες, 65 ετών και άνω, επαγγελματίες υγείας και διαμένοντες σε οίκους ευγηρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE