Παραδόθηκαν σχολικά είδη σε παιδιά πυρόπληκτων περιοχών Λεμεσού και Λάρνακας

Παραδόθηκαν σχολικά είδη σε παιδιά πυρόπληκτων περιοχών Λεμεσού και Λάρνακας

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) παρέδωσε, μέσω των Προέδρων των Επαρχιακών του Συμβουλίων Λεμεσού και Λάρνακας, στους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων Αγίων Βαβατσινιάς, Ακαπνού, Αρακαπά, Βαβατσινιάς, Επταγώνιας, Μελίνης και Συκόπετρας, οι οποίες έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα τον Ιούλιο, δωροκουπόνια για 113 μαθητές για αγορά σχολικών ειδών, προσφορά της AstroBank, αναφέρει σχετική σημερινή ανακοίνωση.


Το ΠΣΣΕ «ευχαριστεί θερμά την AstroBank για τη συμμετοχή της σε αυτή την κοινή προσπάθεια στήριξης των παιδιών για την αγορά σχολικών ειδών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και για την στήριξη των κοινοτήτων που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά μέσω της εκστρατείας «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας», αναφέρεται τέλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE