Δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Λεωνίδου! Πάλεψε αλλά έχασε τη μάχη για ζωή χθες βράδυ

Δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Λεωνίδου!  Πάλεψε αλλά έχασε τη μάχη για ζωή χθες βράδυ

Δύσκολες ώρες για τους συγγενείς και φίλους του 55χρονου ελαιοχρωματιστή που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα το μεσημέρι τη 21/4/2015 στην Πάφο. Προσεύχονταν εδώ και ένα μήνα ο άνθρωπός του να ξεπεράσει τον κίνδυνο όμως ο Δημήτρης Λεωνίδου δεν τα κατάφερε και «έσβησε» χθες βράδυ.

Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο 55χρονος ελαιοχρωματιστής Δημήτρης Λεωνίδου από τη Γεροσκήπου ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από πτώση από ύψος ενώ μπογιάτιζε βεράντα κατοικίας.

Ο 55χρονος στεκόταν σε εξωτερικό τοίχο όταν σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από ύψος 150 εκατοστών με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στον αυχένα.

Ο ελαιοχρωματιστής είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου , και  αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλευόταν μέχρι χθες βράδυ που απεβίωσε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE