Δένδιας: Ενημέρωσε τους ομολόγους στην ΕΕ για τουρκική παρενόχληση σκάφους

Δένδιας: Ενημέρωσε τους ομολόγους στην ΕΕ για τουρκική παρενόχληση σκάφους

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, η οποία διεξάγεται σήμερα στην Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τους ομολόγους τους για την απαράδεκτη ενέργεια τουρκικού πολεμικού πλοίου, το οποίο παρενόχλησε σκάφος σημαίας Μάλτας που διεξήγαγε επιστημονικές έρευνες εντός οριοθετημένης ελληνικής υφαλοκρηπίδας (Ελληνο-Αιγυπτιακή συμφωνία 6ης Αυγούστου 2020) και σε απόσταση 10 ναυτικών μιλίων ανατολικώς της Κρήτης.

Όπως σημειώνουν ελληνικές διπλωματικές πηγές, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι η τουρκική συμπεριφορά έχει πλέον ξεφύγει από κάθε πλαίσιο της λογικής και βεβαίως δεν συνάδει καθόλου με την εικόνα «κανονικότητας» που επιθυμεί να προβάλει η Τουρκία, εικόνα η οποία ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE