Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στο Π.Φάληρο: Εντοπίστηκε στη θάλασσα

Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στο Π.Φάληρο: Εντοπίστηκε στη θάλασσα

Σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 ναυτικό μίλι έξω από το πάρκο Φλοίσβου Π.Φαλήρου.

Με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους του λιμενικού, η σορός εντοπίστηκε και περισυνελέγη, ενώ διαπιστώθηκε πως η εν λόγω γυναίκα είχε μαύρα μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 40-50 ετών, ύψους περίπου 1,70-1,80 μ. και έφερε τομή στην κοιλιακή χώρα.

Επίσης, ήταν ενδεδυμένη με μαύρο σορτς και μαύρη μπλούζα, ενώ έφερε επάνω της τιμαλφή και πιο συγκεκριμένα, μία χρυσή αλυσίδα, μαύρο ρολόι και ασημένιο σκουλαρίκι.

Η σορός μεταφέρθηκε στη μαρίνα Καλλιθέας και στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE