ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόθεν Έσχες: Η υποθηκευμένη κατοικία της Αννίτας, ο Πρόεδρος που δεν χρωστάει σεντ και η ανύπαρκτη ακίνητη περιουσία του Νουρή

Πόθεν Έσχες: Η υποθηκευμένη κατοικία της Αννίτας, ο Πρόεδρος που δεν χρωστάει σεντ και η ανύπαρκτη ακίνητη περιουσία του Νουρή

Δημοσιεύθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων τα περιουσιακά στοιχεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Προέδρου της Βουλής και των Υπουργών της Κυβέρνησης.

Δεν χρωστάει πουθενά ο Πρόεδρος  Αναστασιάδης, αφού όπως αναφέρει το Πόθεν Έσχες δεν υπάρχουν χρεόγραφα, χρεωστικά ομόλογα ή οποιαδήποτε χρέη, ενώ το αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του είναι ένα audi Α8 αξίας 40 χιλιάδες ευρώ και κόστος 85 χιλιάδες.

Όσον αφορά την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, το μόνο που έχει στην κατοχή της είναι μία διώροφη κατοικία στα Λιβάδια της Λάρνακας, 260 τ.μ, την οποία μάλιστα έχουν εξ΄ημισείας με τον σύζυγο της και είναι και υποθηκευμένη.

Επιπλέον, της ανήκει και ένα αυτοκίνητο Mercedes A class αξίας 5 χιλιάδες ευρώ. Οι καταθέσεις της σε τραπεζικά ιδρύματα δεν φτάνουν τις 10 χιλιάδες. Μάλιστα, στη δήλωση καταγράφονται επίσης στο όνομα της και δύο στεγαστικά δάνεια.

 Στο Πόθεν Έσχες του Υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Νουρρή,  δεν καταγράφεται οποιαδήποτε ακίνητη περιουσία, παραμόνο ένα αυτοκίνητο BMW 530c αξίας 50 χιλιάδες ευρώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top