Λύση στο μυστήριο Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του

Λύση στο μυστήριο Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του

Στη λύση του μυστηρίου για τις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για κλοπή του χρυσού σταυρού και του τηλεφώνου του τράπερ Mad Clip, οδήγησε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα στη μάντρα. όπου βρίσκεται το πολυτελές όχημα στη Γλυφάδα.

Ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Πόρσε, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους μέχρι σήμερα.

Σήμερα, οι ειδικοί εξετάζοντας την κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά κατάφεραν να τα εντοπίσουν, αποδεικνύοντας τελικά πως κανείς δεν τα είχε κλέψει.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.