Ξετρελάθηκαν με την Λευκωσιάτισα Ελένη οι κριτές του Voice – Τραγούδησε για πάρτη της η Παπαρίζου

Ξετρελάθηκαν με την Λευκωσιάτισα Ελένη οι κριτές του Voice – Τραγούδησε για πάρτη της η Παπαρίζου

Πολύ δυναμική είσοδο έκαναν και στο φετινό «The Voice» οι Κύπριοι παίκτες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου, κριτές και κοινό απόλαυσαν την Έλενα Ολυμπίου από την Λευκωσία να ερμηνεύει το “Running” εκπλήσσοντας με την μοναδική φωνή της.

Η Κύπρια παίκτρια κατάφερε να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες με τους κριτές να δηλώνουν άκρως εντυπωσιασμένοι από την παρουσία της.

Μάλιστα Σάκης και Μουζουράκης έδωσαν μεγάλη μάχη για να την κατακτήσουν με την ίδια στο τέλος να επιλέγει την…Έλενα Παπαρίζου, η οποία της αφιέρωσε και το τραγούδι της «Το φως στην ψυχή».

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE